58 Yıldır Sizinleyiz

1966 yılından günümüze kadar hizmet veren işletmemiz, Edirne’de ziyaretçilerimizin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Gösterilen bu ilgiyle birlikte, “En iyi Seçim” olmaya devam ediyoruz!

0 +

Yıldır Hizmetinizdeyiz

Lalezar Tesisleri Hakkında

Herşeyin Mükemmel Olmasını İstediğiniz Anlarda

Lalezar Tesisleri, davet ve organizasyonlarda yaratıcı çözümler üreten ve farklı alternatifler sunabilen kadrosu ile davet menüsü seçimleri, mekan dekorasyonu, davetli hediyeleri, masa dekorları gibi birçok hizmeti müşterilerine sunmaktadır.

Davet ve organizasyonlarda müşterilerinin hayallerini ve isteklerini, sunduğu geniş seçenekler ve profesyonel yönlendirmeler ile gerçeğe dönüştürmektedir.

Özel günlerinizde sizinle aynı heyecanı paylaşan Lalezar  Tesisleri ile ”Herşeyin mükemmel olmasını istediğiniz anlarda” mutlu kalın, güzel anıları paylaşın…

1966 Yılından Beri

Bir Edirne Markası Lalezar Tesisleri

Doğanın büyüsünün yeşilin tüm güzelliğiyle buluştuğu Lalezar Tesisleri'nde hatıralarda kalacak masalsı bir düğün yada keyifli bir kahvaltı için her zaman hazırız.

Size özel farklı planlama seçenekleri, özenle hazırlanmış yemekli menülerimiz ve organizasyonda kusursuzluk ilkemizle modern kır düğünü anlayışını sizlere sunuyoruz.

Şehrin dışında ama bir o kadar şehre yakın bir lokasyonda yer alan Lalezar Tesisleri birbirinden lezzetli ürünleri ile damaklarıda tatlandırmaya devam ediyor.

Edirne'ye özgü tava ciğer ve Edirne köftesi için bizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Balo Salonu

Kır Bahçesi

Yelken Bahçe

Kahvaltı

Kahvaltı

Edirne Ciğeri

Edirne Ciğeri

Foto Galeri

Etkinliklerimizden Görüntüler

Gerçekleştirdiğimiz etkinliklerden çok güzel anılar biriktirdik. Sıradakilerin sizinki olması için bizimle iletişime geçin.

Müşteri Yorumları

Hakkımızda Neler Dediler

Sizden aldığımız yorumlarla hizmet kalitemizi arttırmaya devam ediyoruz.

Hamdi Koç
Hamdi Koç

Google Kullanıcısı

Ciğer güzel. Köfte güzel. Personel kaliteli. Biber Şahane. Yemekten kalkarken acı biber i çok sevdim Ankara ya gideceğim paket yapıp verebilir misiniz dedim. Bir tabak da Ankara için vermişlerdi. Kendilerine çok Teşekkür ederim. Muhteşem tadında Biberler ve sıcak yaklasım müşteri odaklı hizmet için Teşekkür ederim.

Ahsen Kurtuluş
Ahsen Kurtuluş

Google Kullanıcısı

4 sene boyunca Edirnede öğrenci olarak okuduktan sonra ilk defa geldik fiyatları uygunmuş Karışık ızgara çok güzeldi etler güzel pişmişti ayrıca gittiğimizde bir dernek toplantısı olmasına rağmen garsonlar çok ilgiliydi yemeğimiz hemen geldi

Turan Cangöz
Turan Cangöz

Google Kullanıcısı

Meriç nehri kenarında, Edirne lezzetlerini tadabileceğiniz ve kahvaltı yapabileceğiniz bir mekan. Özellikle Edirne tabağını çok beğendim.

Murat Ulusoy
Murat Ulusoy

Google Kullanıcısı

Meriç Nehri yanında güzel bir restoran kafe. Kır düğünü organizasyonun da çok güzel olabileceği bir yer çok beğendim. Şahsi fikrim olsa ben de bir organizasyon yapsam burada yapardım. Restoran tadı ve servisini beğendim.